Menús de grupo Barcelona

Menú per a grups

març 20th, 2017 Posted by

Categories: Notícies, Serveis

0 thoughts on “Menú per a grups”

El Bar Local és un espai on sereu benvinguts a qualsevol hora del dia i podreu gaudir, del nostre menú de migdia,de qualsevol dels plats de la nostra carta o dels nostres menús de grup. Tant sols com acompanyats.

Però com que sabem que un bon àpat, i més tractant-se de platets i tapes, es gaudeix més si és compartit, us animem que vingueu a celebrar qualsevol ocasió especial amb els vostres amics o família.

Ens agrada que us hi sentiu a gust i com a casa, per això posem a la vostra disposició la possibilitat de venir en grup i degustar un menú personalitzat prèviament pactat que sigui del gust de tots.

 

VEURE MENÚS

 

Vista dels plats per un menú de grups al Poblenou

Els menús de grup dels que disposem varien tant pel que fa als preus com als plats. Escolliu aquell que millor encaixi amb vosaltres. Per poder garantir un bon servei i oferir-vos la millor experiència local possible, les reserves s’hauran de realitzar, com a mínim, tres dies abans de la celebració de l’àpat. La capacitat màxima de la qual disposem per a grups és de 50 persones.

Menú grups

En cas que hi hagués alguna particularitat alimentària com podrien ser intoleràncies, al·lèrgies o dietes especials, si se’ns avisa prèviament, no hi ha cap inconvenient a realitzar els canvis pertinents perquè tots pugueu gaudir per igual. No dubteu a consultar-nos qualsevol suggeriment que vulgueu fer-nos respecte al menú.

 

Menús grupI si voleu una celebració íntima sols amb els vostres, també podeu llogar el nostre restaurant. En cas que us decidiu a fer una festa privada, posem a la vostra disposició la possibilitat d’amenitzar la vetllada amb un grup musical. Vosaltres dissenyeu l’experiència a la vostra mida.

Si voleu descobrir els diversos menús de grup que elaborem, podeu consultar-los en el següent enllaç:

 

VEURE MENÚS

 

 

Reserva

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this