aigua ecològica

Al Bar Local hi trobareu aigua ecològica i sostenible

juny 20th, 2017 Posted by

Categories: Notícies

0 thoughts on “Al Bar Local hi trobareu aigua ecològica i sostenible”

Si ja ens heu visitat i heu demanat aigua, sabreu que us servim l’aigua en una ampolla de vidre. Però per què? Seguiu llegint, què us ho expliquem tot! 

 

Com ja sabeu, la nostra filosofia es basa en prioritzar el producte, donant-li la importància que es mereix. Trobar el proveïdor idoni que ens pugui oferir el millor producte és la nostra obsessió, i sempre que sigui possible, ecològic.

Però no ens aturem aquí. Creiem que no es tracta sols d’oferir matèria primera ecològica sinó comprometre’ns en cadascuna de les accions que es duen a terme al Bar Local. Els vins en són un bon exemple ja que comptem amb diversos vins ecològics tant blancs com negres. No obstant, vam voler anar una mica més enllà: oferir aigua ecològica i sostenible.

Per aconseguir-ho, sense perdre o modificar el seu gust i mantenint les seves propietats naturals i minerals, utilitzem un sistema de filtratge d’última generació que extreu les impureses de l’aigua com poden ser el color, sulfats, nitrats i contaminants químics de carbó actiu, bacteris, virus i partícules col·loidals.

 

 

Gràcies al sistema Natura podem obtenir una aigua 100% pura i, a la vegada, ens permet eliminar l’ús d’envasos i així col·laborar a reduir l’empremta de carboni del nostre establiment. Cadascú contribueix a la causa com pot i vol i per nosaltres és una petita acció més per aportar el nostre granet de sorra i ser més honestos amb la nostra terra.

Vosaltres mateixos podeu veure la màquina al restaurant si sentiu curiositat. I no patiu, si us ve de gust aigua fresqueta, no només dispensa aigua natural, sinó que també podeu tenir aigua freda natural o aigua freda amb gas.

Així si veniu a fer-nos una visita al Bar Local i demaneu aigua, ara ja sabeu d’on prové.

BON PROFIT!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this