Sopars de Nadal 2017 per a grups

novembre 9th, 2017 Posted by

Categories: Notícies, Serveis

0 thoughts on “Sopars de Nadal 2017 per a grups”

Estan a punt d’arribar els dinars i sopars de Nadal tant d’empresa com de grups d’amics per celebrar aquestes dates i sortir de la rutina.

Si estàs buscant un restaurant on celebrar un dels àpats per excel·lència d’aquestes dates, no cal que busquis més; al Bar Local hi trobaràs el lloc idoni i els menús de grup que millor s’adaptin a tu i a tot el grup.

Menu de nadal per empresesVolem que l’experiència sigui del vostre gust, amb la qual cosa, tant podeu reservar sols una taula pel grup i gaudir del dinar o sopar de Nadal amb l’ambient habitual del Bar Local, com podeu llogar tot el local per vosaltres. En cas que us decidiu a fer una festa privada, posem a la vostra disposició la possibilitat d’amenitzar la vetllada amb un grup musical. És el vostre sopar de Nadal, vosaltres decidiu com voleu que sigui!

Comptem amb menús ben diversos; tant pel que fa a preus com a plats. Tot seguit trobaràs la nostra selecció de menús de grups dissenyats pels sopars de Nadal.

VEURE MENÚS

Ens adaptem a les necessitats i requeriments dels nostres clients; podem realitzar canvis en els menús en cas d’intoleràncies, al·lèrgies o dietes especials. No dubtis a consultar-nos qualsevol suggeriment que vulguis fer-nos respecte al menú.locals-sopars-empresa-barcelona

Nosaltres ja ho tenim tot preparat per celebrar aquestes festes amb tu. Bona cuina, una agradable companyia i tot el que necessites perquè sigui un àpat memorable. Escull el teu menú i fes la reserva! Salut!

Sopar empreses Barcelona

Reserva o demana més informació

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this