#SOM LOCALS

A partir d’un bon producte comença la màgia i aquesta és la filosofia de la nostra cuina; escollir la millor matèria primera, sempre de proximitat i ecològica i combinar-la de tal manera que puguem obtenir plats senzills però de gran qualitat i sabor.

Localitzem el millor producte el més aprop possible

Localització

Dediquem temps i esforç a buscar aquells productes que ens ofereixin un equilibri perfecte entre traçabilitat, sostenibilitat i qualitat. La nostra missió és trobar el més bo de més aprop.

Ilustración de cerdo con la selección

Selecció

Seleccionem els nostres productes de forma independent, escollint aquells que encaixin amb la nostra filosofia i que ens permetin oferir la màxima qualitat en els nostres plats.

Ilustración de Gallina local

Secció

El nostre xef s’encarrega de preparar els nostres plats donant prioritat al producte per tal d’emmascarar-lo el mínim possible i potenciar-ne el sabor, buscant sempre el maridatge idoni.

Bar Local del Poblenou

Ordre

L’ordre està present al Bar Local, tant en la manera de treballar dins i fora de la cuina com en la presentació i el circuit gastronòmic en que servim els plats; tenint sempre present la fusió de sabors i textures.

D’on venim

ELS PESCADORS

Ens sosté el bagatge i saber fer adquirits amb els més de trenta anys d’experiència de Els Pescadors; restaurant que manté l’essència original de la taverna de pescadors que fou. Amb una cuina marinera senzilla elaborada amb productes frescos, de proximitat i actualitzada diàriament en funció del producte disponible, hi podem trobar una cuidada selecció d’arrossos, carns i peixos.

Emplatat de bacallà del restaurant els Pescadors del Poblenou
Plat d'arròs verd dels Pescadors

EL NOSTRE CHEF

xef del bar local de barcelona

EL NOSTRE XEF

La nostra cuina està dirigida pel xef Roger Nassarre qui, a partir dels productes de mercat i que ens ofereix cada època de l’any, elabora meticulosament tots els nostres plats; des de propostes més clàssiques fins a elaboracions més avantguardistes. Amb una llarga trajectòria professional en alguns dels millors restaurants de Donostia i amb l’experiència adquirida a Els Pescadors, transmet la seva passió i entusiasme en cadascun dels plats que elabora.

PROVEÏDORS

Hem seleccionat cadascun dels nostres proveïdors per la qualitat del seu producte i per la filosofia que hi ha al darrera del seu procés de producció i obtenció del producte.

PROVEÏDORS

Hem seleccionat cadascun dels nostres proveïdors per la qualitat del seu producte i per la filosofia que hi ha al darrera del seu procés de producció i obtenció del producte.

Recull de plats Bar Local

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this